Onze school is opgericht in 1992. Wij geven Mandarijn voor beginners en gevorderden. Hoe jonger je begint met het leren van een taal, hoe makkelijker het is. Daarom kun je op de Chinese School Zwolle al terecht vanaf de leeftijd van 5 jaar.
Wij hebben op dit moment 7 groepen waaronder een groep voor geadopteerde kinderen, die de Chinese taal en cultuur willen leren kennen. Bij voldoende belangstelling kan een groep gevormd worden voor volwassenen die Chinees willen leren.

Wij hebben een sterk team van docenten met ruime ervaring (een aantal docenten is onderscheiden door de Chinese regering).
Mede dankzij de inspanningen van de docenten en leerlingen heeft de Chinese School Zwolle mooie resultaten behaald. Zo won een leerling van onze school in 2007 en in 2009 de eerste prijs bij de landelijke Chinese Voorleeswedstrijd. In 2011 won een leerling de tweede prijs.

Ook haalt de Chinese School Zwolle elk jaar erg goede resultaten bij de HSK toetsen. De HSK is een internationale toets die door het HSK-centrum van de Beijing Language and Culture University ontwikkeld wordt. Nadat het examen afgelegd is, krijg je, indien je geslaagd bent, een internationaal erkend diploma met verscheidene niveaus.

Het lesgeld van de Chinese School Zwolle inclusief boeken is zeer bescheiden.

Kijk voor verdere informatie op onze website. U kunt uiteraard altijd vragen stellen.

Wij hopen u spoedig te verwelkomen op de Chinese School Zwolle!